Lil Uzi 7 milliárdot érő gyémántját kiszakították homlokából - ifaktor
Lil Uzi nyalókával a szájában egy fotózáson fehér fal előtt fehér pólóban szemüvegben

Amikor egy Miamiban tartott koncerten Lil Uzi Vert beugrott a közönség közé, szabályosan kiszakították a rajongók a gyémánt implantátumát.


Lil Uzi Vert köztudottan híres arról, hogy imádja elkölteni a dollár millióit, amit az évek során megkeresett. A 24 éves rapper úgy döntött egy fél évvel ezelőtt, hogy egy 7 milliárd forint értékű dollárt ültettet be a homlokába.

A rapper azért döntött így, mert rendkívül megtetszett neki ez a rózsaszín drágakő és úgy vélte, ha máshol tartaná, esetleg nem mindig magánál, elveszítheti. Ezért döntött úgy, hogy a legjobb helye a homloka kellős közepén lesz.

Azonban egy este, mikor egy Miamiban adott koncert közben beugrott a tömegbe, szabályosan kiszakították a homlokából azt. A véletleneket és direkteket nem vizsgáljuk, de az biztos, hogy Uzi komolyan vette, hogy akár bele is halhat ha nem veszik a drágakövet ki a fejéből, így ennek megfelelően cselekedett.

A követ kivetette, cserébe egy egyszerű piercinget tetetett be, amivel biztosan nem okoz magának drága és halálos sérülést.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!