Lilu nagyon boldog és izgatott, hogy kiadják bőrápolásról szóló könyvét - ifaktor

Lilu legújabb Instagram-bejegyzésében teszi közzé, hogy már nagyon várja, hogy megjelenhessen „Rutin" című könyve.


A könyv legfőképpen a női közönséget fogja megcélozni. A bőrápolás mindenki számára nagyon fontos, hiszen bőrünk képezi testünk legelső védelmi vonalát.

Lilu kihangsúlyozza, hogy egy olyan kötetet szeretett volna létrehozni, ami mindenki számára ajánlható, aki nem szeretne többé elveszni a bőrápolási termékek forgatagában és egyszerűen felépített arcrutint szeretne. Így fogalmaz arról, milyen anyagot is szeretett volna kreálni:

„Egy olyan könyvet, ami arra ad választ, hogy mit tegyen és mit ne tegyen az, aki egészséges és szép bőrt szeretne. Egy ilyen könyv minden nőnek jár. Annak is, akinek ismert emberként a külseje állandó céltábla, és annak is, aki egyszerűen csak szeretné jól érezni magát a bőrében."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Schobert Norbiék és Rácz Jenőék együtt utaztak el

Az utóbbi időben láthattuk a közösségi médiában is, hogy Schobert Norbiék és Rácz Jenőék egyre többet találkoznak. Most közös utazásra is indult a két család.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!