Lily Collins bevédte karakterét az "Emily Párizsban"-ból - ifaktor
Emily Párizsban jelenet

Elmondása szerint Lily Collins tisztában van vele, hogy a nézők azt gondolják: Emily karaktere rettentően idegesítő. Azonban most elmondja, mit gondol róla ő.


Lilly Colins pontosan tudja, hogy eléggé megosztó a karakter, akit az „Emily Párizsban" című sorozatban alakít. Egy mostani interjúban azonban elmondta, hogy:

„Valóban számos olyan tulajdonsága van Emilynek, amit ha papírra vetnénk, valóban az jönne ki, hogy rendkívül idegesítő."
„De az, hogy az emberek soknak gondolják azt, aki optimista, reménnyel teli a jövőt illetően és pezsgő természete van, ez szomorú. Ezek gyönyörű tulajdonságok mindamellett, hogy képes sebezhető is lenni, segítséget kérni másoktól és hibázni. Nem tévedhetetlen."

Az első évad után 2020 legnézettebb vígjátéka lett a Netflixen. Emily életét mutatja be, ahogy Chicagoból Párizsba költözik és a viszontagságokat, amikkel szembe kell nézzen. Emily egy francia marketing ügynökségnél kezd dolgozni, amit a chicagoi ex-cége felvásárolt. Emily legyőzi a munkahelyi nehézségeket is és a sorozat végén egy nyitott kérdést hagy, szerelmi életével kapcsolatban.

„Az, hogy Párizsba költözik és új dolgokat lát, ez egy felfokozott valóság Emily számára. Amikor pedig ezeket egy TV-sorozatba illeszted össze, tényleg úgy néz ki, ahogyan ki kell, hogy nézzen egy ilyen sorozat, kicsit néhol persze hihetetlen."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!