Lionel Messi megirigyelte Lewandowskit? - ifaktor
Lionel Messi a PSG mezében.
A „FIFA év játékosa” díj kapcsán kérdezték Robert Lewandowskit, mi a véleménye arról, hogy legnagyobb riválisa, Lionel Messi az első háromba sem tette a nevét.


A lengyel gólvágónak sokan az aranylabdát is odaítélték volna, azonban azt végül Messi nyerte, aki a gálán elmondta beszédében, hogy Lewa is megérdemelte volna a díjat. Ehhez képest ezúttal a „FIFA év játékosa” díj szavazásán Lionel Messi két csapattársát, Neymart és Mbappét, valamint Benzemát is előrébb rangsorolta, mint a lengyelt.

Ennek ellenére a Bayern München játékosa megnyerte a szavazást, amely után sokan kérdezték Messi szavazatáról is. Sokak szerint Messi barátságból szavazott csak Neymar és Mbappé mellett, míg Lewát azért nem tette az első háromba, mert a voksoláson nem akart neki szavazatokat adni, hogy ő nyerjen.

Másik vélemény, hogy Messi valamiért megorrolt a lengyel gólgyárosra - netán azért irigyli a lengyelt, mert az idei szezonja eddig kétségkívül jobban alakul, mint az argentínnak - , amelyre reagált is Lewandowski.

„Az Aranylabda-gálán nagyon kedves szavakat kaptam tőle, a mostani szavazásról pedig csak annyit tudok mondani, hogy őt kell megkérdezni a döntéséről. Nem csináltam semmit, ami miatt dühös lehet rám”

mondta Robert Lewandowski.

„Remélem, minden rendben van köztünk. A döntését természetesen tisztelem. Nincs okom bírálni vagy dühösnek lenni emiatt”

– tette hozzá a csatár.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!