Liptai Claudia elmondta a véleményét arról, hogy a britek kifütyülték Meghan Markle-t - ifaktor
Meghan Markle és Harry Herceg.
A 48 éves televíziós műsorvezető a Story-magazinnak árulta el, hogy mit gondol Harry herceg feleségéről.


A közkedvelt műsorvezetőnő elárulta, szerinte mi lehet az oka annak, hogy Meghan nem tudott beilleszkedni a királyi családba.

Kamilla és Katalin megértették a királyilét szabályait, Meghan Markle nem. Nem hadakoznak, teszik a dolgukat, de már máshogyan, mint a királynő. Meghannek azért nem sikerült beilleszkednie a Windsorok közé, mert amerikaiként nem tudta értelmezni a királyi család működését és annak játékszabályait. Inkább kilépett onnan a férjével, és ez sokaknak nem tetszett. Ugyan nem hallottam, mert nem voltam közel, de tudom, hogy az emberek egy része kifütyülte Harryt és Meghant, amikor megérkeztek a Szent Pál-székesegyházba. Ez is szép Nagy-Britanniában, ott a nép bárkit megítélhet következmények nélkül, füttyel, tapssal, ovációval, bárhogy. Mint oly sok minden, ez a szólásszabadság is tetszik az britekben”

– fogalmazott Liptai Claudia.

Már több mint két éve, hogy a sussexi hercegi pár az Instagramon keresztül bejelentette: visszalépnek uralkodói tevékenységüktől. A pár távozása a 2020-as év egyik legfelkapottabb témájává vált. A távozás főként Meghan miatt zajlott le ilyen hirtelen. A bulvárlapok az ifjú hercegnő minden lépését követték, egyetlen alkalmat sem szalasztottak el, hogy rossz színben tüntessék fel Harry herceg etikettszegő amerikai feleségét.

Oprah Winfrey műsorában dobták le a bombát

Oprah Winfrey-nek adott interjújukban számos ponton torpedózták meg a brit királyi család jóhírét: beszámoltak arról, hogy amikor a hercegné a mentális állapota miatt segítséget kért az udvartól, határozottan visszautasították a segítséget, mondván, ha a problémái napvilágot látnának, az rossz fényt vetne a palotára. A legnagyobb megrökönyödést mégis az váltotta ki, amikor a pár elárulta: rendszeres volt a tippelgetés a születendő gyermekük bőrszínét illetően.

Ne hagyd ki!