Új szakmába kóstoltak bele a Liu-tesók - ifaktor
Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang  egy szinkronstúdióban.
A Liu-tesók, vagyis Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang a közösségi oldalaikon osztották meg, hogy valami újba vágták a fejszéjüket.


Sok időt telt el1935 óta, amikor a Négy és fél muskétás című film először kapott magyar hangokat. A magyarországi mozis közösség azóta töretlenül preferálja a magyarra fordított filmeket.

A hazai publikum hamarosan váratlan közegből érkező újoncokat avathat ezen a téren, ugyanis az olimpiai bajnok gyorskorisok, Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang közreműködött egy animációs film szinkronizálásában.

A sportolópáros gyakran humoros nyilatkozataiból kiindulva nem csoda, hogy egy könnyed animációs filmhez adták a nevüket – pontosabban a hangjukat.

Szinkronhangok lettünk! Július 28-tól hallhattok minket a mozikban”

– írt az oldalán Shaoang, aki testvérével együtt a DC Szuperállatok ligája című filmben fog megszólalni.

Lévén animációs filmről beszélünk, így a szereplőket alapvetően hollywoodi sztárok szólaltatják meg. Többek között Kevin Hart, Keanu Reeves vagy éppen Dwayne Johnson. A magyar hangok terén Liuék mellett Dobó Kata is biztosan megszólaltat egy karaktert.

Akár ellenzitek, akár bírjátok a magyar szinkront, biztosan van nektek is legalább egy-egy hang, amit már vagy ezerszer hallottatok, de még mindig belebizseregtek, ha meghalljátok.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!