L.L. Junior tagadja, hogy emiatt szakítottak Kingával - ifaktor
LL. Junior és Kinga közös képe a Nyerő Párosban

A legtöbb bulvár médiában lehozott hír, miszerint L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga a roma szokások hanyagolása miatt szakítottak.A legtöbb hírportál azt hozta le, hogy Junior és Kinga házassága a kulturális különbségek miatt ért véget, amelyet egy az énekesnek tulajdonított mondatból szűrtek le. Erre most L.L. Junior egy igencsak felháborodott hangnemben írt Instagram-bejegyzésben reagált, ahol egy pert is kilátásba helyezett.

„Kérlek, ne olvassatok hülyeségeket , mindnyájan más emberek vagyunk és máshogy dolgozunk fel bizonyos dolgokat, máshogyan kezelünk konfliktusokat. Cáfolom azt a mai címlapot, miszerint roma szokások miatt mentünk volna szét . Kingaval szeretjük egymást és dolgozunk a kapcsolatunkon. Ennek semmilyen etnikai vagy tradicionális oka nincsen és soha nem is volt - már a feltételezés is sértő! Tisztelettel kérnék minden szerkesztőségben malmozó újságírót, hogy a beleegyezésünk nélkül NE publikáljanak semmilyen hülyeséget, főleg azután ne, miután hívtak és elmondtam, hogy ez egy hülyeség és nem mehet. Magyarul mondtam. Gyönyörű napot kívánok mindenkinek. Ui: egyáltalán nincs kedvem bíróságra járni és pereskedni, de tényleg úgy tűnik, hogy más esélyt nem hagytok..."

– írta Junior az Instagram-oldalán, amit ide kattintva láthattok.

Kinga és Junior a Nyerő Páros című műsorban eddig kifejezetten jól teljesítettek, így a nézőket meglepte, amikor kiderült a tény, miszerint nem élnek együtt és válságban van a házasságuk - amelyet nyilatkozatuk szerint igyekeznek megmenteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!