L.L. Juniortól elköltözött a felesége! Most megtudhatjuk miért - ifaktor
L.L. Junior egy hotel halljában áll

L.L. Junior egyik ismerősének nyilatkozata szerint Junior és felesége két teljesen ellentétes személyiség. Most megtudjuk ez konkrétan mit is takar.


L.L. Junior ismerősének nyilatkozata így hangzik:

"Kinga igen vehemens személyiség, akárcsak Junior. Mindketten amolyan tűzről pattant személyek és bizony két dudás egy csárdában nem mindig fér meg egymás mellett. Úgy tudom, Kingát megviselte a szülés, volt szülési depressziója, hiszen a baba érkezése teljesen felforgatta az életüket pozitív és negatív értelemben egyaránt. Ezt pedig csak tetézték a hétköznapi terhek és persze mindkettőjük kemény személyisége."

A nyilatkozó azt is elmondta a Borsnak, hogy az elköltözés nem feltétlenül jelenti azt, hogy a kapcsolatuk teljesen véget is ért, mert elmondása szerint illenek egymáshoz és mindkét fél továbbra is küzd azért, hogy egy család maradhassanak, mert szeretik egymást.

A Bors megkereste Junior apósát is, Körtvélyessy Zsolt színművészt, aki csak annyit jegyzett meg, hogy nem óhajt beleavatkozni lánya és veje ügyébe. A háttérzajból kivehetően azonban látszólag Kingáékkal volt, mert a beszélgetés alatt végig egy kisbaba hangját lehetett hallani.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!