L.L. Juniortól elköltözött a felesége! Most megtudhatjuk miért - ifaktor

L.L. Junior egyik ismerősének nyilatkozata szerint Junior és felesége két teljesen ellentétes személyiség. Most megtudjuk ez konkrétan mit is takar.


L.L. Junior ismerősének nyilatkozata így hangzik:

"Kinga igen vehemens személyiség, akárcsak Junior. Mindketten amolyan tűzről pattant személyek és bizony két dudás egy csárdában nem mindig fér meg egymás mellett. Úgy tudom, Kingát megviselte a szülés, volt szülési depressziója, hiszen a baba érkezése teljesen felforgatta az életüket pozitív és negatív értelemben egyaránt. Ezt pedig csak tetézték a hétköznapi terhek és persze mindkettőjük kemény személyisége."

A nyilatkozó azt is elmondta a Borsnak, hogy az elköltözés nem feltétlenül jelenti azt, hogy a kapcsolatuk teljesen véget is ért, mert elmondása szerint illenek egymáshoz és mindkét fél továbbra is küzd azért, hogy egy család maradhassanak, mert szeretik egymást.

A Bors megkereste Junior apósát is, Körtvélyessy Zsolt színművészt, aki csak annyit jegyzett meg, hogy nem óhajt beleavatkozni lánya és veje ügyébe. A háttérzajból kivehetően azonban látszólag Kingáékkal volt, mert a beszélgetés alatt végig egy kisbaba hangját lehetett hallani.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Adele bepasizott, ráadásul nem is akárkivel

Mostanra pedig hivatalos, hogy a világhírű énekesnő Adele összejött Rich Paullal. De ki is az a Rich Paul?

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!