Lolapatridge elárulta, hogyan utazhatunk most Dubaiba - ifaktor
Lolapatridge fehér ruhában áll pálmafás medence mellett

A népszerű utazó blogger, Lolapatridge Instagram-oldalán számolt be róla öt nappal ezelőtt, hogy ismét elutazott, ezúttal Dubaiba.


Az influenszertől már megszokhattunk, hogy szinte minden hónapban máshonnan jelentkezik be a közösségi média oldalán. Most Dubaiban tölti nyaralását, ahol elmondása szerint jelenleg 40 fok van. Azért azt mi is eltudnánk viselni.

Ezen kívül Lola számtalan hasznos tanáccsal látja el követőit. Rendszerint beszámol az utazásai macerás részleteiről is. Jelenleg a járványhelyzet miatt - ami bár hazánkban szünetelni látszik, a nagyvilágban még tombol -, elárulta, hogy milyen feltételei vannak Dubainak a beutazáshoz.

„Visszatérő kérdés volt az elmúlt napokban, ezért ide leírom mi kell a beutazáshoz. Semmilyen vakcina igazolást nem fogadnak el, 72órá ál nem régebbi PCR tesztet kell bemutatni. A reptéren is kèszítenek tesztet, aminek az eredményét elméletileg a hotelben kell megvárni. Ez 6-8-24óra. Erről sajnos nem tudok nyilatkozni, mert én még egyszer sem kaptam értesítést az eredményről az elmúlt 3 alkalommal. 😅 szóval este érkeztünk és a korábbi tapasztalatokból kiindulva másnap reggel már elhagytam a hotelt. Lehetséges, hogy csak pozitiv eredmény esetén értesítenek es ezért nem kaptam soha se smst, se emailt, ezt nem tudom. Hazafelé nem kér se a Wizzair se az Emirates tesztet, Magyarországon az érvényben lévő beutazási korlátozások vannak"

- számolt be tapasztalatairól Lolapatridge.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!