Ludacris az első, aki kipróbálhatta a legújabb Mercedest - ifaktor
Ludacris az új Mercedesben napszemüvegben

Elárasztotta az Instagramot Ludacris a videókkal és képekkel, amiben ő és a legújabb, teljesen elektromos Mercedes EQS 580 szerepel.


A Mercedes végre piacra dobja a full-elektromos, EQS 580-as modelljét. Az első tesztvezetésre pedig nem mást kértek meg, mint a híres rappert és színészt, Ludacrist. A rapper pedig gondosan ügyelt arra, hogy ha már ő is, akkor az egész világ láthassa milyen csodát hajt.

„Az első teljesen elektromos Mercedes Benz és ki próbálhatja ki elsőnek? Én vagyok aki elsőnek kipróbálhatja. Én vagyok!"

osztotta meg a rajongóival izgatottságát a rapper, miközben megnézhettük kivülről, belülről a legújabb Mercedest. Ludacris megmutatta az elképesztően nagy multimédiás panelt is.

„Úgy érzem, mintha egy videojátékot játszanék. Annyi különbséggel, hogy ez nem videojáték, ez a valóság és imádom!"

Az EQS most az év végén kerül majd piacra és a gyártó már be is jelentette új üdvöskéjét. 2025-re érkezhet az új, teljesen elektromos C-osztály is.

Az autógyártók egyre jobban állnak rá az elektromos vonalra, ugyanis nagyon sokan úgy az átlag felhasználók, mint a sztárok közül, állnak át a teljesen elektromos kocsik használatára.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!