Lukovics Tamara egy világmárka nagykövete lett - ifaktor
Lukovics Tamara.
Lukovics Tamara tudatosan próbálja csökkenteni Instagram-oldalán a szponzorációkat, fizetett együttműködéseket, mivel év végén nem csak ő, hanem követői is úgy érezték, hogy ezek a típusú tartalmak kezdtek túlsúlyban kerülni.


Az influenszer év elején viszonylag hosszabb közösségi média „detoxot” tartott, idejét családjával és pihenéssel töltötte, hogy az újévben feltöltődve térhessen vissza a platformra.

Nemrég nagy hírrel jelentkezett be ma követőinek, ugyanis idéntől ő lesz a Tresemme hajápolási márka egyik magyarországi nagykövete.

Ez nem csak azt jelenti, hogy követői egész évben találkozhatnak majd az influenszer és a márka szponzorált posztjaival, de Tamara teljes hajápolási rutinját lecserélte hónapokkal ezelőtt a márka termékeire, hogy követői számára hiteles véleményt tudjon formálni. Mivel ezelőtt még sosem köteleződött el hajápolási márka mellett, így megkérte követőit is, hogy adjanak visszajelzést az együttműködésről.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!