Ma indul a Survivor: ettől tartanak leginkább a sztárok - ifaktor
A Survivor az egyik legnépszerűbb külföldi licence-en alapuló műsor, de egyben az egyik legveszélyesebb és legkeményebb valóságshow is. A Blikk megkérdezte a ma startoló – és az RTL képernyőjére visszatérő – hazai celebeket, hogy mitől félnek a műsor kapcsán leginkább.


Brindzsik Zsolt gazda, Catherine Dederick, Filipánics „VV" Bálint, Gáspár Evelin, Járai Máté, Kabát Peti, Nagy Alexandra és Széphalmi Juliska is elárulta a lapnak, hogy mitől tart leginkább.

Gáspár Evelin

„Magamtól félek a legjobban. Én árthatok magamnak a legtöbbet, ha nem sikerül fejben ott lennem. Az orvosommal egyeztettem az inzulinrezisztenciám miatt és felkészültünk a versenyre."

Járai Máté

„Bizonyítani akarom magamnak, hogy több van bennem annál, minthogy megfutamodok a feladat elől, és nem én vagyok a legügyetlenebb. Azt is, hogy nem csak a feleségemmel, Kírával együtt állom meg a helyem."

Kabát Péter

„A legnagyobb kihívás, hogy nem tudok beszélni a szeretteimmel, és így a családom, a fiam, Adri, a szüleim és a tesóm hiányzik majd leginkább. Vigasztal, hogy az egész családom szurkol nekem."

Nagy Alexandra

„Érzelmes típus vagyok, biztos, hogy nem úszom meg sírás nélkül. Néha, ha egyedül vagyok és egy olyan gondolat suhan át a fejemen, ami megcsavarja a szívemet akkor potyognak a könnyeim. Próbálok erős maradni."

A civil versenyzőknek a Survivorban ezúttal hírességekkel kell szembeszállniuk a győzelemért.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Felháborodtak a Sztárban Sztár leszek! nézői Majka döntésén

Majoros Péter, vagyis Majka rövid tehetségkutatós mesterkedése alatt (az idei évad a vízválasztó neki ilyen szempontból – a szerk.) már rengeteg versenyzőt hazaküldött, de a mostani húzásával nagyon magára haragított sok nézőt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!