Macaulay Culkin végre egészségesnek tűnik új modell-képein - ifaktor
Macaulay Culkin fehér pólóban és szemüvegben

A „Reszkessetek Betörők" Kevinje, Macaulay Culkin évekig súlyos drogproblémákkal küzdött, most azonban a modellkedésben találta meg önmagát.


A napokban tartotta meg legfrissebb divatbemutatóját a Gucci és alighanem sokkolt mindenkit, hogy a kifúton ott volt Macaulay Culkin és Jared Leto is. A 40 éves színész fiatalon vált ismertté, azonban a hirtelen jött hírnevet képtelen volt feldolgozni, így hamar el is tűnt a süllyesztőben.

Egyre kevesebb szerepet kapott filmekben és a végén már csak mellékszereplőként, vagy statisztaként alkalmazták, ugyanis olyan mértékű drogproblémái voltak, hogy egy idő után azért szurkolt neki a világ, hogy ne haljon meg.

Majd számos rehab és a megfelelő segítség és önakarat meghozta a gyümölcsét. 4 évvel ezelőtt már kilóban is többet nyomott, az arca sem volt beesve és elkezdte a hírnevét is helyreállítani. Az első nagy ugrató mindenképp a Changeland című film volt, ahol Seth Rogennel és Rose Williamsszel játszhatott együtt, megadva ezzel az esélyt Culkinnak a visszatérésre.

Ezt követően folyamatosan javult az állapota és habár még mindig látszik, hogy voltak gondjai a múltban, annyira összekapta magát, hogy meghívták a Gucci legutóbbi divatbemutatójára, mint modell. Ebben a szerepkörben még sosem próbálta ki magát, így mindenképp megtiszteltetés volt számára, hogy egy ekkora divatcég bevette őt a műsorba. Culkin egy bő, teve-barna nadrágban, Hawaii mintás ingben, virágokkal teli dzsekiben és egy Gucci logóval ellátott övben jelent meg. Persze a napszemüveg sem maradhatott el.

CNN

A bemutató a 70-es évek férfi divat szokásait karolta fel, ezért a hosszú ideje a Guccival partnerségben álló Jared Leto is feltűnt a kifutón, egy hosszú fehér fűzős nadrágban és egy barna zakóban.

CNN

Culkin tényleg úgy tűnik, hogy rendben van és megtalálta a kiutat a szörnyűségből, amibe gyerek és tinédzser korában belekerült.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!