Machine Gun Kellyt szó szerint kifütyülték saját koncertjén - ifaktor
Machine Gun Kelly az iHeartRadio eseményén egy díjat tart a kezében fehér ruhában

A Louder Than Life fesztivál 2021-es rendezvényén az egyik fellépő Machine Gun Kelly volt. Azonban a vártnál többen fejezték ki nem tetszésüket az előadó felé.


Twitterre feltöltöttek egy videót, amit aztán MGK repostolt és odaírta, hogy:

„Nem tudom a média miért hazudik rólam, de én 20.000 szuper rajongót láttam és kb 20. darab incselkedőt."

Ezt követően ajánljuk figyelmetekbe ezt a videót, ahol a rapper szerinti maréknyi rajongó ad hangot nem tetszésének, majd az egyiknek jól be is húzott.

Az egyik ok amiért ez történhetett, hogy a rajongók képtelenek elfogadni, hogy a rocksztár Machine Gun Kellyből rapper lett. Szerintük ez a rock szakmában elért hírnevének könnyed átcsoportosítása a rap-be.

A másik ok az pedig az lehetett, hogy nem rég beleállt a Slipknotba és azt mondta szó szerint, hogy a zenéjük „K*va szar".Ez még magában nem is lenne probléma, hiszen mindenkinek lehet véleménye, de amikor belevitt némi személyeskedést is, az már csak olaj lehetett a tűzre. Azt mondta, hogy nagyon boldog amiért nem kell 50 évesen maszkot viselnie és így hülyét csinálnia magából.

Ez pedig azután történt, hogy felkérték a Slipknot énekesét Corey Taylort, hogy szerepeljen MGK „Can't look back" című számában, ő pedig azt elutasította.

Mostanra pedig, hogy ki miért haragszik és sértődött meg a másikra nem tudni, mindenesetre a rajongók érzékeltették az előadóval, hogy baj van a toronyban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!