Mádai Vivien: „Zsigerileg szorongó ember vagyok” - ifaktor
Mádai Vivien fekete kalapban és fekete ruhában áll szőke hajjal

A népszerű műsorvezetőnő Instagram-bejegyzésében jelenlegi érzelmi állapotáról számolt be követőinek. Azt is elárulta, hogy az elmúlt napok eseményei rá is komoly hatással voltak.


A minap az egyik anyuka csoportban olvastam egy érdekes kifejezést, úgy hívják: Öntés.
Az >>öntés<< jelentése, amikor olyan dolgokról mesélsz, ami nyomaszt, amitől úgy érzed nehezebb a lelked. Napokat, sőt talán egy egész életet tudnék önteni, mert egy zsigerileg szorongó ember vagyok”

- kezdte bejegyzésében Vivi, majd így folytatta:

„Én vagyok az, aki már gyerekkorában is véresre rágta a körmét, aki kihullásig csavargatta a haját, aki egy feszült helyzet nyomása alatt általában mindig összeroppant. Bár az elmúlt években sokat fejlődtem ezen a téren, most mégis úgy érzem, hogy megbénulok. Blokkolnak az elmúlt napok történései, nem értem és nem tudom, hogyan jutott ide a világ. Újra. Feszülten figyelem a híreket és lamentálok nap mint nap, miként tudok én is a társadalom hasznos és segítő tagja lenni.
Merhetek-e most örülni, ha valami jó történik? Merhetek-e időt tölteni a barátokkal önfeledten?
“Illik-e” egy kiadósat röhögni egy disznó viccen, úgy, hogy közben mások élete, álma egy pillanat alatt hullik darabokra?
A segítségemet, ami másokéhoz mérten még ha csekély is, kell-e prezentálnom az online térben?
Kell-e például élő bejelentkezésben bizonygatnom, hogy jó ember vagyok?
Vagy maradjak a csendes segítő, aki a háttérben teszi azt, ami tőle telik, de akkor hol a példamutatás? Hisz mire jó a social platform, ha nem erre?
Ki vagyok én? Mi a szerepem egy olyan helyzetben, ami az én generációmnak teljesen idegen és ismeretlen. Egy olyan világban, ahol egyébként az én félelmem egy csipcsup dolog, ahhoz képest, ami mások életével történik. Hol kezdődik a segítség és hol van a vége?
Ti mit gondoltok?
Én mindig is hittem abban, hogy a társadalmi felelősségvállalás egy döntés. És én hol csendesebben, hol hangosabban, de mindig döntöttem. Bármit is érzek, bármennyire is szorongok, anyaként és emberként is azt hiszem az a legfontosabb, hogy sose csukjam be a szemem…
Őszintén kiváncsi vagyok, ti hogy látjátok?”

- kérdezte a műsorvezetőnő Instagram-bejegyzésében követőitől, amire érkeztek is válaszok. Köztük Iszak Eszter is elmondta, nagyon hasonló érzések kavarognak benne, mint Viviben.

„Pontosan ugyanezek a gondolatok cikáznak napok óta az én fejemben is”

- írta Iszak Eszti, majd később Dukai Regina is reagált Vivinek:

„Vivi! Te mindig jól döntöttél. Ha csendben, ha hangosan tetted. Most is hallgass arra a belső hangra, ami irányít. Senkinek sem kell bizonyítanod. Aki picit is ismer, figyel téged akár személyesen, akár itt az online térben, az pontosan tudja, hogy kiveszed a részed mindig mindenből. 👏🏼 A nevetés pedig felszabadít! Szóval sok-sok disznó viccet kívánok neked ebben a fojtogató időszakban”

- támogatta Regina Vivit.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!