Jön a Magic Mike 3! Íme néhány részlet a szexi filmről - ifaktor
Channing Tatum a Magic Mike forgatása alatt szürke köntösben ül

Sokak nagy örömére Channing Tatum visszatér a harmadik Magic Mike-filmmel, ráadásul elárult néhány részletet is a legújabb felvonással kapcsolatban.


A 41 éves színész 2021 novemberében jelentette be a Magic Mike Last Dance című film érkezését, és a Twitteren keresztül megosztott egy képet a forgatókönyv első oldaláról.

"Nos világ, úgy néz ki, Mike Lane újra bekopogtat"

- írta Tatum a kép mellé.

A harmadik filmet Reid Carolin írta, aki a 2012-es eredeti és a 2015-ös Magic Mike XXL című filmet is jegyzi. Steven Soderbergh, aki az első filmet rendezte, de a másodikat nem, visszatér a harmadik rész erejéig.

Tatum a bejegyzésben az HBO Max streaming szolgáltatását is megjelölte, ahol a film debütálni fog. A megjelenési dátumot még nem tűzték ki.

"Nincsenek szavak arra, mennyire izgatott vagyok, hogy Steven, Greg, Reid és az HBO Max csodálatos embereivel együtt robbanthatom fel Magic Mike világát. A sztriptízfilmek univerzuma már soha nem lesz ugyanaz" - mondta Tatum egy nyilatkozatban.

Az 58 éves rendező, Soderbergh elárulta, hogy a 2017-ben Las Vegasban debütált élő show meggyőzte őt arról, hogy térjen vissza a következő filmhez.

"Amint láttam, hogy Channing, Reid és a Magic Mike koreográfuscsapata mit csinált az élő show-val, azt mondtam, hogy csinálnunk kell még egy filmet"

- mondta a rendező egy sajtóközleményben.

"Mike Lane álmát, miszerint a tánc révén összeköti az embereket, meg kell valósítani!"

A szereposztást még nem jelentették be, de a Step Up színésze a hónap elején viccelődött ezzel kapcsolatban. Lenny Kravitz, Tatum barátnőjének, Zoë Kravitznak az édesapja egy hasizmát mutató fotót posztolt, ami felkeltette a színész figyelmét.

"Jó isten ember"

- kommentálta a posztot az alabamai születésű férfi.

"Mit eszel, vagy mi van a vízben, amit iszol, vagy a génjeidben? Ez nem természetes. Csak úgy egész nap a hasizmaidon dolgozol?"

Az "American Woman" 57 éves énekese így válaszolt:

"Haver, én csak próbálok bekerülni a következő Magic Mike-ba. Van valami kapcsolatod hozzá?"

Visszatér az eredeti Magic Mike szereplőgárda?

Egyelőre nem jelentették be a szereposztást, de Tatum egyértelműen visszatér. Úgy tűnik, egykori társai is támogatják a bejelentését. Bomer és Rodriguez az Instagramon keresztül néhány tapsoló emojival kommentálták, míg Keough így kommentálta:

"Wowwww 🔥"

Kik az új szereplők?

A hivatalos szereposztási híreket nem erősítettek meg, de a Westworld sztárja, Thandiwe Newton a The Hollywood Reporter szerint tárgyalásokat folytatott arról, hogy 2021 decemberében csatlakozzon, mint női főszereplő.

Mikor és hol debütál a Magic Mike 3?

A megjelenési dátumot még nem tűzték ki, de a Warner Bros. bejelentette, hogy a harmadik film nem kerül a mozikba. A premierje közvetlenül az HBO Max streaming platformján lesz.

Mi a Magic Mike Last Dance cselekménye?

Bár részleteket még nem hoztak nyilvánosságra, a cím arra utal, hogy Tatum Mike-ja talán készen áll arra, hogy egyszer és mindenkorra maga mögött hagyja a sztriptíztáncos életet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!