Íme a magyar fellépők sztárgázsija, amitől leesik az állad - ifaktor
Majka és Curtis egymást ölelve mosolyognak

Végre kiderült, hogy mennyi pénzt kell fizess azért, ha Majkát és Curtis, a Wellhellot, vagy éppen a Tankcsapdát szeretnéd meghívni egy rendezvényre.


A járványhelyzet csak tetőzte azokat a csillagászati összegeket, amiket a magyar előadók egy-egy fellépésükért kérnek el, legalábbis az emberek ezt beszélik. Elképesztően nagy kereslet van továbbra is a jó fellépőkért, de a magyar krémből igencsak kiemelkednek néhányan. Ilyen például Majka és Curtis, a Wellhello vagy éppen a Tankcsapda.

A Blikk listája szerint a fent említett előadók joggal vívták ki az emberek ellenszenvét azzal, hogy ennyi pénzt kérnek egy fellépésért. Azonban jobban mögénézve a dolgoknak, ez a pénz valóban sok, ha minden, a munkában részt vevő ember részesül belőle? Ezek a sztárok nem másodmagukkal és egy mikrofonnal érkeznek, hanem komoly stáb és zenekar áll mögöttük, akik természetesen nem ingyen dolgoznak. Így az első helyen a Tankcsapda áll, akik mintegy 7 millió forintot kérnek el, ha koncertre hívják őket.

A második helyen Majka és Curtis, akik ugyan 6,5 millió forintot kérnek el egy másfél órás koncertért, de Majka korábbi elmondása szerint, ez 24 főre oszlik el. Ezen felül pedig olyan professzionális technikai eszközöket is mozgosítanak a helyszínre, amik nélkül nem lehetne ugyanolyan élményt átadni, mint amilyet a közönség vár.

A Wellhellonál más a helyzet, hiszen ők Majkáék 2018-as, 3 millió forintos gázsijukhoz hasonlítva, nem emeltek egy forintot sem a koncertdíjukon. Azt mondják, hogy ők szeretnének a szervezők fejével is gondolkodni, így a csapat 4 millió forintért énekel le egy 70 perces koncertet.

„Mi nagyjából maradtunk a korábbi árnál, mert ez az év talán már olyan lehet, mint a covid előtti nyár. Októberig be vagyunk táblázva, de idén már csak ötven fellépést vállalunk, nem akarjuk túlhajtani magunkat, és szeretnénk élvezni, amit csinálunk."

- mondta Fluor.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!