Magyarósi Csaba védi gyermekeit: „Ebben nagy kockázat van!” - ifaktor
Magyarósi Csaba öltönyben sétál a Budai Vár falán

A népszerű vlogger, Magyarósi Csaba korábban jogi pályára készült, ám végül az újságírói élet felé indult el. A szakmában töltött hosszú évek után mert egy nagyot álmodni, és saját YouTube-csatornája lett. Csaba ma már főállású vlogger, aki az InfluenceAIR podcast legújabb részében többek között mesélt fiatalkori introvertáltságáról, az influenszerek felelősségvállalásáról, no meg persze családjáról is.


Hinnéd, hogy volt időszak, amikor a ma már interjúkat is készítő vlogger, Magyarósi Csaba azzal küzdött, hogy egyáltalán meg merjen szólítani embereket? Fiatalkorában szó szerint edzette magát arra, hogy introvertáltságán javítson: színjátszókörbe járt, és saját rap zenekara is volt. Csaba tudatossága vlogger munkásságában is megjelenik, hiszen már az elején lefektetett pár szabályt, melyekhez azóta is tartja magát. Az egyik ilyen, a családja szerepeltetése a videóiban.

Feleségével összeültek mindennek a kezdetén, és megbeszélték, hogy Dóra – főként a belföldi utazások során – szerepeljen a videókban, de a két gyermekük arcát sosem szeretnék megmutatni.

„A gyerekek az elejétől kezdve benne vannak a videókban - hanggal, hátulról, csak a lábuk vagy a kezük -, ez pedig nem is változott, sőt. A videókban való megjelenés száma, ahogy nőnek, úgy csökken. (…) Elmagyaráztam nekik, hogy miért nincsenek benne a videókban, és ezt megértették”

– mesélte Magyarósi Csaba, aki azt is elárulta, ezzel egyértelműen a gyermekeit védi. Apaként úgy gondolja, még nem elég érettek ahhoz, hogy felelős döntést hozzanak arról, szeretnék-e az arcukat viszontlátni a videókban, vagy akarják-e vállalni 18 éves korukban a 3 évesen elkövetett aranyos, de talán kissé kínos mozzanataikat. Csaba, bár nem szeretné gyermekeit gátolni semmiben, de a túl korai saját videózást nem pártolná:

„Ebben iszonyat nagy kockázat van egy ember személyiségfejlődésére nézve, több szempontból is: nagyon káros tud lenni a siker és a kudarc is. Az egyik elveszi egy életre az önbizalmat, a másik pedig torzítja a személyiséget”

– mondta Csaba, aki úgy érzi, neki szerencséje volt, hiszen a vlogolást 35 éves korában kezdte, de elképzelni sem tudja, mit okozott volna benne, ha 15 évesen ül először a kamera elé.

Még több kendőzetlen véleményért és érdekes történetért nézd meg a teljes beszélgetést:

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!