Majdnem félmillió érdeklődő van már a Barátok közt emblematikus tárgyaira az online piacokon - ifaktor

A Barátok közt sorozat 23 évadot élt meg és Magyarország valaha volt egyik legnépszerűbb műsoraként írta be magát a történelembe. Most megtudhatjuk, mi is történt a sorozat néhány híres tárgyával.


2021. július 17-én került adásba a legutolsó Barátok közt epizód. Ennek alkalmából az RTL Magyarország egy jótékonysági aukciót szervezett-írta meg a Blikk. Itt a sorozathoz kapcsolódó, mintegy 40 ikonikus relikviára kezdődhetett meg a licitálás.

A forgatásból származó tárgyakra a Vaterán licitálhattak az érdeklődők. Például Novák Laci kisboltjának zöld színű szekrénye 200 ezer forintért, Berényi Klaudia kávéskészlete 210 ezer forintért keltek el. A zöld szekrény nagy különlegessége egyébiránt, hogy a sorozat színészei személyes tárgyaikat is tárolták benne.

Az egyik legérdekesebb tárgy talán a Magdi anyus halálos zuhanását okozó, dedikált papírgalacsin volt, amely 66 ezer forintért lelt gazdára. A jelenetben hordott otthonkája 105 ezer forintért kelt el.

Az összes eladott tárgy bevételének összege végül 2,4 millió forint lett. Ez az SOS Gyermekfalvak munkáját segíti majd.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Felháborodtak a Sztárban Sztár leszek! nézői Majka döntésén

Majoros Péter, vagyis Majka rövid tehetségkutatós mesterkedése alatt (az idei évad a vízválasztó neki ilyen szempontból – a szerk.) már rengeteg versenyzőt hazaküldött, de a mostani húzásával nagyon magára haragított sok nézőt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!