Majka ezzel az eredménnyel bekerült a történelemkönyvekbe - ifaktor
Majka és Curtis egy koncerten.
Majoros Péter, azaz Majka legnagyobb slágere elérte a 70 milliós megtekintést a YouTube-on, amelyről természetesen ő is megemlékezett közösségi oldalain.


Ugyan a Belehalok című dal nem egyedül Majka szerzeménye, hiszen Curtis és BLR szintén szerepel a klipben, valamint a dalszöveg megírásában is aktívan részt vettek, de természetesen a trióból a legtöbben Majka nevéhez kötik a slágert.

Majka gyakran kel ki a sajtóban azzal kapcsolatban, hogy kétségkívül hazánk legsikeresebb zenei előadója jelenleg, mégis a díjátadókon valamiért elkerülik őt a győzelmek.

Mostani sikere azonban vitathatatlan. Hogy tegyünk egy kis összehasonlítást arra vonatkozóan, hogy mekkora nézettségről is beszélünk a Belehalok esetében, ezért vegyük szemügyre a Rolling Stones legnagyobb slágerét, a Staisfaction-t. A világ egyik leghíresebb rock bandájának ikonikus slágerét eddig összesen 126 milliószor játszották le. Ehhez képest a „rappertrió” 70 milliója egészen elképesztő szám.

„Sokak örömére, és sokak bánatára, 70milliós lett a Belehalok”

– írta Majka az Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!