Majka ezért váltott annak idején a TV2-re? - ifaktor
Majoros Péter majka piros zakóban.
Majka csúnyán beleállt egy korábbi műsorába, a Heti Hetesbe a Partizán legutóbbi adásában. Szerinte 2013-ban azért nem hívták többször a műsorba, mert nem akart „bólogató János” lenni.


Mindezt arra alapozta, hogy a műsorban rendre a Fidesz pártot kellett szidni, miközben a „másik oldallal” szemben nem hangzott el kritika, amelyet ő nem vett jó néven, és kérte, hogy véleménye maradjon benne akkor is az adásban, ha nem értenek egyet.

Ennek ellenére Majka inkább baloldali embernek vallja magát, de a műsor során később azt állította, hogy a TV2-nél sohasem mondták meg neki, mit mondhat, vagy nem mondhat egy-egy adott műsorban.

Mindenesetre az akkori Heti Hetes egyik visszatérő vendége, Farkasházy – akit Majka személyesen is megemlít – szerint a rapper egyszerűen nem mond igazat sem róla, sem a történtekről.

„Én úgy tudom, hogy Majka, csakúgy mint Stohl Buci vagy Varga Livius, azért nem szerepelt később a műsorban, mert a környezetükből azt tanácsolták nekik, hogy ne tegyék. Tehát ez az ő döntésük volt, nem a csatornáé, főleg nem a Heti Hetesé. A cenzúra pedig marhaság.”

– nyilatkozta Farkasházy a Blikknek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!