Majka reagált Curtis visszavonulására: lemondtak egy turnét - ifaktor
Majka és Curtis egy koncerten.
Curtis nemrég jelentette be Instagram-oldalán, hogy határozatlan időre el szeretne vonulni a nyilvánosságtól. Nem kellett sokat várni barátja és rappertársa, Majka reakciójára sem.


Curtist valószínűleg a rengeteg nyári koncert mellett az érintette meg leginkább, hogy a testvérét egy gyilkossági ügy kapcsán állították elő nemrégiben, amely hír az édesanyját is nagyon megtörte.

Curtis arra kérte a média munkatársait, hogy ne is keressék a döntésével kapcsolatban, de persze a spekulációk így is elindultak: mi lesz vajon a Majkával közös koncertjeikkel?

Majkát a Blikk érte utol, aki elárulta, hogy nem tudja mi van barátja döntése mögött, de a Majka &Curtis swingturné állomásait a bizonytalan vírushelyzet miatt már korábban lemondták, így azzal nem kell számolnia Curtisnek.

„Nekünk áprilisig nem lesz Curtisszel közös koncertünk. Nem kellett lemondani semmit. A hatállomásos Majka&Curtis Swing turné ugyan a Facebookon még szerepel, de azt már korábban lemondtuk. Mivel jelenleg fogalmunk sincs, miként alakul a járvány, nem mertük vállalni a kockázatot"

– nyilatkozta Majka.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!