Majka és Hajni elhalasztják nászútjukat - ifaktor

Nem tervez egyelőre mézes heteket Majka és Hajni a hétvégi esküvőjük után.


Több mint tíz együtt töltött év után Majka és Hajni végre összeházasodtak egy vidéki borbirtokon. Ahogyan azt a Blikk is megírta, a rappernek rengeteg koncertje van, ebből adódóan nem lehet sejteni, hogy mikor mehetnek nászútra. Nagy valószínűség szerint csak az év vége felé.

A házaspár egyik közeli ismerőse elmondta a Blikknek, hogy Majka kedvenc amerikai városa Las Vegas, ezért szinte biztos, hogy oda mennének majd. Hajnalka nagyon élvezi a tengerparti pihenést, olvasgatást és napozást, de a férje nem osztja ebbéli rajongásait.

Így folytatta:

„Amerikába most nem lehet beutazni a járványhelyzet miatt, ráadásul nem hiszem, hogy az iskolakezdéskor ne lennének otthon a gyerekekkel."

Majkáék barátja azt is hozzátette, hogy az énekesnek már lekötött őszi koncertjei is vannak, majd rá következik a Sztárban Sztár leszek élő adása, ami szintén ellehetetleníti az utazást.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!