Majka rajongói nincsenek oda a rapper új daláért - ifaktor
Majka a klip forgatáson
Majka és Horváth Tamás legújabb dala tegnap került fel az énekes YouTube-csatornájára. A videó lassan eléri a 200 ezres megtekintést, azonban nem minden rajongónak tetszett az együttműködés.


Nem meglepő, amikor egy zenész stílust vált, akkor sok rajongója azt ellenzi és nehezen fogadják ez a változást, pedig az egy művész életében egy idő után elengedhetetlen. Pont így tett Majka és új irányba kezdett el haladni zenei karrierje. Több követője is hangot kritikus véleményének a rapper Facebook-bejegyzésénél.

Majka és Horváth Tomi legújabb közös dalukat nemcsak az énekes YouTube-csatornáján de a rapper Facebook-oldalán is megosztották. Azonban a Facebook hozzászólások nagy része nem éppen pozitív megjegyzés volt.

"Mindenhez azért ne add a neved Majka! 😅 Vicces lett. Régebben más volt...... Régebben jó volt! 🙈😅"
"Majka nagy kedvencem vagy..de ez most mondjuk ki NEM LETT JOO!!"
"Te ettol sokkal jobb zeneket tudsz csinalni!!"
"Mindkettőtöket nagyon szeretem,bocsi,de ez a szám nagyon nem jó!!!"
"Nagyon vártam... nagy csalódás 🙁"
"Ezt a Horváth Tomi vonalat nem kéne erőltetni. Eddig semmi nem ütött igazán ami közös produkció volt"

-érkeztek a hozzászólások a követőkől.

Sem Majka, sem pedig Horváth Tomi nem reagált ezekre a hozzászólásokra. Talán mert jól tudják, hogy ez a zenei élet egyik sajátossága, hogy nem felelhetnek meg mindenkinek és nem azonosulhatnak mindenki ízlésével.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!