Majka követői szerint a rapper megcsalta feleségét - ifaktor
Majka a színpadon

Majka követői talán ezúttal túl messzire mentek a találgatásokban, bár a rapper még nem reagált a durva kommentekre egyik legújabb Instagram-bejegyzése alatt.


Majka még mindig Las Vegasban van és több pillanatot is megosztott az ott töltött idejéből a rajongóival. Az egyik legutóbbi Instagram-bejegyzésében éppen azt árulta el a rapper, hogy egy remek masszázson vett részt.

,,Nem létezik ebben a nőben milyen erő van… Lassan két hete nem alszom az otthoni megszokott ágyamban. Nyakam hátam rottyon volt… Megmentette az életem”

-írta Majka az Instagram-bejegyzésében.

Azonban a rapper követői félreértették a helyzetet és többen olyan kommentet hagytak a bejegyzésnél, amelyben feltételezik, hogy Majka hűtlen volt Hajnihoz. Bár sokan csak viccnek szánták, de voltak, akik teljes mértékben komolyan gondolták. Többen már előre sajnálatukat fejezték ki a modellnek a megcsalás végett. Majka és felesége sem reagált még egyik hozzászólásra sem, mindenesetre a követők valószínűleg most alaposan elvetették a sulykot.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!