Majka nem volt elégedett a feltételekkel, ezért lemondta fehérgyarmati koncertjét - ifaktor
Majka narancssárga sapkában
Majka 4 éves kisfia már most rappel
Instagram/@majesz187

Majka nem volt elégedett a feltételekkel, ezért lemondta fehérgyarmati koncertjét

A rapper és stába már úton volt a helyszínre, amikor kiderült: elmarad a fehérgyarmati buli.

Majoros Péter az Instagram-oldalán egy videóban közölte a hírt, miszerint a fehérgyarmati koncert elmarad. A rapper indokként a helyszíni technika alkalmatlanságát nevezte meg, amelyet ugyan próbáltak orvosolni, de mindhiába. Majka azt is elmondta a videóban, hogy a szerződési feltételek is súlyosan sérültek a nézőpontjuk szerint, ezért kénytelen ő elnézést kérni a szervezők nevében is.

Sziasztok! Rettentően sajnáljuk, de ma este nem tudunk Fehérgyarmaton találkozni. Szerettünk volna egy szuper koncertet adni nektek, de sajnos a helyszíni technika, és a szerződésben foglalt feltételek semmiben nem felelnek meg annak amire nekünk, és nektek szükségetek van. Nagyon sajnáljuk. Reméljük minél hamarabb találkozunk a fehérgyarmati közönséggel. Elnézést kérünk mindenkitől a szervezők nevében is

– közölte a kellemetlen hírt Majoros.

A történet kísértetiesen hasonlít ByeAlex tavaly augusztusban lemondott bánki koncertjére. Akkor a média és a közönség egyaránt bírálta az X-Faktor mentorát, aki Majkáékhoz hasonlóan a technikai feltételek hiánya miatt mondta le az eseményt.

Kedves bánki közönségünk! Ne haragudjatok, hogy lemondtuk a mai koncertet, de sajnos a technikai körülmények nem voltak megfelelőek számunkra ahhoz, hogy abban a minőségben és szellemben játszhassunk nektek, ahogy az a magunktól is elvárt feltételeinknek eleget tesz!

– írta akkor Márta Alex.


Ne hagyd ki!