Majka minden oltatlant felpofozna? - ifaktor
Majka fekete fehérben

Majka legutóbbi nyilatkozatát a Partizán című podcastben sokan félreértették és ezért kapott némi negatív visszhangot is a műsor.


A Partizán című műsor legutóbbi vendége Majka volt, aki számos témáról fejtette ki véleményt, többek közt a szerencsejátékról, Ózdról, az alkoholról, a bűnözésről, zenész társairól és magáról az oltásról is. Köztudott, hogy Majka sajnos átesett a koronavíruson, de szerencsére azóta már teljesen felépült. Viszont eléggé súlyos volt az állapota, hiszen kórházba is került a vírus végett.

A coviddal való harcát részletesen közvetítette a rajongóinak ezzel is felhívva a figyelmet az oltás fontosságára. A műsorvezető kérdésére, hogy kötelezővé kéne-e tenni a védőoltást, Majka igennel felelt.

A rapper erős kritikával illette, azokat az oltatlan embereket, akik teljes mértékben a vakcina ellen vannak és folyamatosan gyűlölet keltő és az esetek többségében hiteltelen bejegyzéseket tesznek közé az interneten. Véleménye szerint nemcsak az oltást tenné kötelezővé ezeknek az embereknek, hanem egy nagy pofont is.

,,Miért nem tudja ő sem megérteni, hogy mindenkinek a saját döntése? Miért kell lehülyézni, aki nem akar oltatni?”
,,Nagyon nagy az arc, de remélem valaki ember lesz magáért, és helyre teszi, nem arra gondolok hogy meg kell verni, nem, csak hogy jól megmagyarázzák neki. Ki a búbánatnak képzeli ez magát?!? Hogy jön ő ehhez, hogy egyenesbe bárkit is ilyenért degradáljon?! Túl lőtt a célon nagyon!”

-érkeztek a kommentek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!