Majka verekedésbe keveredett pókerezés közben? - ifaktor
Majka egy fehér háttér előtt áll
Majka furcsa legénybúcsút tartott
Instagram/@majesz187

Majka verekedésbe keveredett pókerezés közben?

Majka egyik legújabb Instagram-bejegyzésénél követői hívták fel a figyelmet, olyan mintha a rappernek monoklija lenne. A kép leírásából megtudjuk, hogy Majka éppen egy pókermeccsről tartott hazafelé.


Majka szenvedélyes pókerjátékos, ez az a hobbi, ami igazán ki tudja őt kapcsolni. Hiszen sokszor igazán stresszesek a hétköznapjai. Korábbi interjújában mesélt erről, hogy három részre kell szakadnia, mint rapper, műsorvezető és édesapa. De ugyanakkor azt is elmondta, hogy soha nem félt attól, hogy esetleg függővé válna a szerencsejátéknak, pedig volt már rá példa, hogy nagyobb összeget is veszített, de mindig tudta, hol a határ.

Majka Instagram-bejegyzésében közölte rajongóival, hogy éppen egy maratoni pókerezés után tart hazafelé, tehát még mindig hódol régi szenvedélyének. Arról posztolt képet, ahogy az autóját vezeti, azonban több követője is megjegyezte, hogy nincsen bekötve az öve, továbbá, hogy oldalról teljesen úgy fest, mintha a rappernek monoklija lenne.

,,Az arcodon látszik is a tivornya”

-írta Majka egyik követője.

Ugyanakkor fennáll a lehetősége, hogy csupán a fények voltak előnytelenek a fotón, illetve a fáradtságot láthatjuk a rapper szemén. Mindenesetre különösen zöldnek tűnik az a folt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!