Majka tényleg szeretett volna mentor lenni az X-Faktorban - ifaktor
Majka és Csiszár Pisti a Sztárban Sztár leszek!-ben.
Majka a YouTube-on futó Partizán podcast vendége volt, ahol bevallotta, hogy van igazság abban, hogy szeretett volna mentorkodni az idei X-Faktorban.


Bár a rapper azt is egyértelművé tette, hogy nem ő volt az, aki négy éve folyamatosan megkeresi Kolosit Pétert (az RTL programigazgatója), hanem éppen fordítva...

Majka ugyebár az RTL Klubon, a Való Világban tűnt fel először a képernyőn, majd utána kezdett berobbanni zenészként és műsorvezetőként is. Kezdetben több műsort is vezetett az RTL-en, sőt politikai tematikájú adásokban is láthattuk.

Ennek ellenére egy idő után átnyargalt a TV2-re, ahol azóta is tevékenykedik, noha a nyáron Kolosi Péter szerint Majka kopogtatott nála, hogy esetleg lehetne-e az X-Faktor mentora. Erre válaszolta azt Majka, hogy valóban lehet így értelmezni a történteket, de az igazság az, hogy a programigazgató keresi meg évről-évre azzal, hogy mikor igazol vissza az RTL-re. Majka azt is őszintén bevallotta, hogy azt arra használta, hogy több fizetést harcoljon ki a TV2-nél.

Ennek ellenére Majka tényleg utalt rá, hogy egyedül az X-Faktor mentori széke az, amelyikért cserébe elhagyná a TV2-t. Ennek ellenére arról, hogy ez végül miért nem jött össze egyelőre nem beszélhet, mivel szerződésben áll a TV2-vel, de akkor lenne teljesen tiszta a történet, ha a részleteket is elárulhatná.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!