Majoros Hajnalka felelősségre vonta a Tényeket - ifaktor
Majoros Hajnalka esküvői ruhában áll
Majoros Hajnalka nemrég egy Instagram-bejegyzésében adott hangot felháborodásának. Véleménye szerint a Tények című műsor álhíreket terjesztett róla, illetve újdonsült férjéről Majkáról.


Elmondása szerint Hajnalka éppen az esküvői fotókat nézegette, amikor megütötte a fülét a Tények című műsor adása, amelyben arról nyilatkoztak, hogy Majka már nem bírta idegekkel a fotózási procedúrát a nagy napon.

Ezt az modell megcáfolta és leírta a valódi történetet, mely szerint csupán arról volt szó, hogy kisfiúk az esküvő helyszínén rollerezett, amikor elesett és szüleinek azonnal a sürgősségire kellett őt vinniük.

Majoros Hajnalka megosztotta dühét és csalódottságát a hírportállal kapcsolatban.

,,köpnyi-nyelni nem tudtam, de reméltem, hogy valami figyelemfelkeltő cím és valami poénnal lezárják, de nem ez történt. A Tények műsorvezetője beolvassa, hogy Hajni és Peti azért veszett össze, mert a fotózást a végére hagytuk és Peti ezt már nem bírta idegekkel. Atyaúristen.🤔Ezt mégis honnan %!+":_*><!!=(#&>!?-ból veszik?🤬🤬🤬"

-írta bejegyzésében Hajnalka.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!