Ezért hisz Majoros Hajnalka a természetfelettiben - ifaktor
Majoros Hajnalka focizik, áll, sportol
Majoros Hajnalka felelősségre vonta a Tényeket
Instagram/ @majoroshajnalka

Ezért hisz Majoros Hajnalka a természetfelettiben

Majoros Hajnalka is megemlítette Instagram-oldalán a tegnapi nap különlegességét, dátum ügyileg, hiszen egy rendkívül spirituális napot tudhatunk magunk mögött.


Sok hazai híresség komoly jelentőséget tulajdonított a tegnapi napnak, ugyanis 2022.02.22-e volt. Ezt a számot pedig a spirituális típusok egy angyali számnak tudják be. Majoros Hajnalka többszőr hangoztatta, hogy ő racionálisnak tartja magát, azonban ez a nap mellett ő sem ment el szó nélkül.

Hajnalka legújabb Instagram-bejegyzésében árulta el, hogy egyik kisfia Marián is egy igazán különleges napon 2011.11.11-én született. Ugyanakkor sok követője félreértette a modell posztját és többen felköszöntötték a tegnapi napon Mariánt a születésnapja alkalmából.

,,Aki kicsit is spirituális, annak jó hír, hogy alig több, mint 200 év múlva komoly energiák járhatják át testét 😊 Na jó, annyit nem kell várni, igaz ez a mai napra is: 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣.0️⃣2️⃣.2️⃣2️⃣. Ez 6 db egyforma számjegy, pont úgy, mint a 2️⃣0️⃣1️⃣1️⃣.1️⃣1️⃣.1️⃣1️⃣. legutóbb. Emlékeztek valami nagy eseményre ezen a napon? Én igen!🙋♀️ Megszületett Marián!♥️ /11 óra 11 perckor🤫/ Elég racionálisnak tartom magam, de mégis van valami természetfeletti érzés ezzel kapcsolatban bennem. Úgy hívják, Anyaság.👩🍼💞”

-írta Instagram-bejegyzésében Hajnalka.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!