Makk Adrienn: „Már alig várom, hogy ott legyek ” - ifaktor
Makk Adrienn iFaktor mester
Az iFaktor tehetségkutató egyik mesterével és egyben hazánk egyik legkedveltebb és legnépszerűbb TikTokkerével, Makk Adriennel beszélgettünk. Adri elárulta, hogy nem volt a toppon, amikor megérkezett a felkérés a tehetségkutatóba, valamint arról is nyilatkozott, hogy ő milyen értékek mentén fog zsűrizni.


Amikor érkezett a felkérés, hogy legyél az iFaktor TikTok tehetségkutatójának az egyik mestere sokat gondolkodtál, vagy egyből igent mondtál a lehetőségre?

Őszinte leszek nem voltam épp a toppon, amikor megkértek rá. Viszont amint tudatosult bennem, hogy ez mekkora lehetőség, szinte azonnal háttérbe szorítottam a problémákat és csak erre tudtam gondolni, így valójában nem nagyon gondolkoztam a dolgon: egyből igent mondtam!

Neked már van tapasztalatod a tehetségkutatók terén, amely nem feltétlenül pozitív, hiszen az X-Faktorban téged is értékeltek a mentorok. Miben szeretnél más lenni, mint mondjuk az X-Faktor mentorai? Milyen elvek mentén fogsz értékelni?

Abban szeretnék más lenni, hogy én mindenkit szeretnék végig hallgatni, építő kritikát adni semmiképpen sem negatív hozzáállással szeretnék zsűrizni. Az értékelés az a kreativitástól függ majd. Ha egy videó humorosnak készül, akkor tényleg legyen vicces. Ha komolyabb videóról van szó, akkor pedig nyilván ne legyen elhülyéskedve az egész. Mindezektől függetlenül: mindenképpen a kreativitás van a középpontban nálam, hiszen a kreativitást nem csak a TikTokon, hanem az életben is használhatjuk.

Mit gondolsz, melyek legfontosabb erényei egy jó tiktokkernek?

Mindegyik tiktokker másban jó. Az én általános megfigyeléseim alapján talán az a legfontosabb, hogy példamutatóak legyünk. Kerülnünk kell a trágár beszédet, nem csinálhatunk olyan dolgokat, amit gyerekeknek tilos – pl. cigaretta vagy alkohol fogyasztás –, mivel ők minket követnek, így példaképek vagyunk számukra.

A mestertársaidat ismerted személyesen korábban is? Mit gondolsz, hogy fog menni a közös munka?

Lady-t (Lady Szomjas – a szerk.) jól ismerem, ahogy Tont (Whisperton – a szerk.) szintén. Sőt Ton az egyik legjobb barátom. Sajnos Jázmint nem ismerem közelebbről, de eddigi benyomásaim alapján szerintem egy tünemény lány, úgyhogy biztos vagyok benne, nem lesz semmi probléma és szeretni fogok velük együtt dolgozni.

Mennyire követed a szavazásokat? Elárulnod természetesen nem kell, hogy ki az, de van kedvenced a versenyzők között, akiért szorítasz esetleg?

Őszintén szólva néha napján ránézek, hogy ki van éppen versenyben. Sajnos, akinek szorítottam ő már kiesett.

Mi az, amit a legjobban vársz a tehetségkutatóban?

Már alig várom, hogy ott legyek és láthassam végre azokat, akik közül ki kell választani a nyertest. Számomra ez egy hatalmas megtiszteltetés és sose gondoltam volna, hogy egyszer majd én is egy tehetségkutató mestereként fogok zsűrizni.

Bár még messze a tehetségkutató vége, mégis adja magát a kérdés: amennyiben érkezne felkérés egy következő évadra, akkor visszatérnél?

Természetesen nagyon szívesen benne lennék egy következő évadban!


Makk Adrival is találkozhatsz az iFaktor fesztiválon!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!