Már októberben láthatjátok a Venom 2-t - ifaktor
Venom és Vérontó harca a levegőben az új film poszterén

A Sony Picturesnek lépnie kellett és hatodik alkalommal változtattak a Venom 2 megjelenési dátumán.


A „Venom: Vérontó" című filmet szinte már mindenki tűkön ülve várja. Azonban egyre több embernem nem tetszik, hogy a film megjelenési dátumán folyton változtatnak. Ezt pedig most a Sony Pictures újra megtette.

Az új filmben Tom Hardy főszerepe mellett még Woody Harrelson, Michelle Williams és Reid Scott is feltűnnek a képernyőn, azonban ez az ide-oda tologatás most már véglegesnek tűnik. A kényszerhelyzetet az állította elő, hogy a Marvel irtó erős nyitóhétvégét produkált az új filmjüknek, ami a „Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája". Az adatok szerint az első négy napon összesen 165.5 millió dollár bevételre tettek szert.

Ezt a Sony Pictures nem nézheti tovább tétlenül, így a következő, egyben remélhetőleg utolsó időpontot tűzték ki, ami viszont hamarabbi az eddig bejelentetteknél. A filmet a nagyérdemű október 1-től tekintheti meg a moziban, ami egy elég késői reakciónak tűnik számunkra.

Nem a Venom az egyetlen film, amit a Sony visszatartott idén. Az új Ghostbusters film és a Top Gun is hasonló sorsra jutott.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!