Erre készül Mardoll a X-faktor után - ifaktor
Yvonne Dederick és Catherine Dederick, Mardoll

Mardoll, azaz Catherine Dederick az X-faktorban mutatta meg zenei tehetségét. De számára ez csupán csak egy lépcsőfok volt és komoly terveikkel indul neki az újévnek.


Catherine Dedericket először, mint a luxusfeleség, Yvonne Dederick lányát ismerhettük meg, majd versenyzőként indult a Survivorben, legutóbb pedig az X-faktor nevű tehetségkutatóban okozott meglepetést a tévé nézőknek. Egyedi stílusától szinte leesett mentorok álla.

Catherinenek komoly tervei vannak zenei karrierjét illetően. Ezekről a LifeTv műsorában mesélt, édesanyjával együtt. Amerikában már korábban is ért el sikereket, ahol turnézott is már táncosaival. Az 2022-es évben számos új dalt szeretne kiadni, egy részüket teljesen magyar nyelven, egy részüket pedig félig angolul.

Édesanyja, Yvonne szerint lánya elég erős karakterrel rendelkezik, ahhoz, hogy elbírjon a szakma árnyoldalaival is. Egyelőre Catherine Magyarországon szeretne tevékenykedni, de a jövőben el kell döntenie, hol szeretne érvényesülni: itthon vagy pedig külföldön.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.