Lábas Viki betegsége miatt maradnak el a koncertjei - ifaktor
Lábas Viki narancssárga ruhában a színpadon

Az összes hétvégi koncertjét lemondta a Margaret Island, ugyanis bár énekesnőjük, Lábas Viki már jobban van, orvosa egyelőre nem engedi őt a színpadra lépni.


A Margaret Island legújabb Instagram-bejegyzésében árulta el, kénytelenek elhalasztani a hétvégi koncertjeiket, ugyanis a zenekar énekesnője, Lábas Viki még gyengélkedik. Az utóbbi időben nem ez az első alkalom, hogy ilyesmire kényszerül a banda. Az énekesnő bár szívesen állna már újra színpadon, szigorú orvosi utasítás számára a pihenés.

Azonban a zenekar azt is elárulta, hogy nem kell túlságosan csalódottnak lenniük a rajongóknak, hiszen már megvásárolt jegyeket a következő koncert alkalmával is felhasználhatják vagy pedig visszaválthatják.

,,Sziasztok!
Szeretnénk elnézést kérni, hogy újra el kell halasztanunk a hétvégi koncerteket.
Viki szerencsére már sokkal jobban van, de csak szép fokozatosan terhelhető, így orvosi utasításra még nem koncertezhet.
Mi is nagyon szeretnénk már újra találkozni veletek, de Viki egészsége mindennél fontosabb nekünk, így kicsit várat még magára ez az alkalom.
Köszönjük a megértéseteket!”

-írta a zenekar az Instagram-bejegyzésükben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!