Margot Robbie ebben a filmben több szerepet is kap - ifaktor
Margot Robbie fekete felsőben

Az ikonikus filmben Margot Robbie színésznőt is láthatjuk majd, de nem csak a szereplők, de a stáb listáján is, mint a film egyik producere.


A The Hollywood Reporter szerint Margot Robbie több ízben is feltűnhet a legújabb Ocean’s Eleven filmben. A színésznő nem csak a film egyik főszereplőjeként, de producereként is helyet kap annál a bizonyos „asztalnál”. A forgatókönyvet Carrie Solomon írja és a rendező pedig az a Jay Roach, aki a Botrány című filmmel, Oscar-díjra jelöléshez segítette a tehetséges színésznőt.

Egyelőre keveset tudni még a forgatókönyv részleteiről, de úgy tűnik, hogy egy igazi Ocean’s Eleven hangulatú film lesz, ami az 1960-as években játszódik majd valahol Európában. Robbie a produceri munkákban is részt vesz, amelyről szintén nincs még sok részlet, de a munka kezdését körülbelül 2023. tavaszára saccolják.

A filmsorozat első része 2001-ben jelent meg George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts és Matt Damon szereplésével. A film később egy olyan résszel is előállt, ahol csak női szereplők voltak, köztük Sandra Bullockkal és Rihannaval.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!