Margot Robbie brutálisan gazdag - ifaktor
Margot Robbie fekete felsőben

A sztár nemrégiben egy 5 millió dolláros házat vásárolt Velencében.


Margot Robbie már hosszú ideje foglalkozik a színészkedéssel, de a igazi átütő sikert a Wall Street farkasa című film hozta meg számára 2013-ban, azóta pedig szinte minden évben főszerepet játszott egy díjnyertes alkotásban. A színésznő már most 32 évesen igazán szép karriert tudhat a háta mögött, nemcsak népszerűsége, de egyúttal vagyona is nagy mértékben nőtt az utóbbi években.

Margot lett 2019-ben és 2022-ben is bekerült a világ legjobban fizetett színésznői közé. Kevesen tudják róla, hogy nemcsak mint színésznő, de mint filmproducer is kiemelkedő munkát végez.

Barátaival és a férjével, Tom Ackerley-vel alapította meg a Lucky Chap Entertainment-et, ahol filmkészítéssel foglalkoznak, olyan alkotások kapcsolódnak a nevükhöz, mint a Ragadozó madarak, az Én, Tonya, és a 2023-ban debütáló Barbie film is.

Utóbbiért Margot 12.5 millió dollárt (közel 5 milliárd forintot) kapott. A Ragadozó madarak című filmért is kiemelkedő összeget vihetett haza, ugyanis a producerként is részt vett alkotásban. A Variety információ szerint 10 millió dollárt (közel 4 milliárd forintot) kapott a színészi munkájáért és még ugyanennyit rendezői feladataiért.

Margot Robbie nettó vagyona

Mivel a sztár több lábon áll – a fentebb említett színészi és produceri munkái mellett, több nagy márkával dolgozik együtt és számos ingatlana van a világban – így nehezen állapítható meg a teljes nettó vagyona, de Celebrity Net Worth az a része, amit Margot a színészetből keres több, mint 26 millió dollár (10 milliárd forint).


Ne hagyd ki!