Ha Mariah Carey egy McDonalds menü lenne, megkóstolnád? - ifaktor
Mariah Carey karácsonyi fotón

A McDonalds és Mariah Carey közösen kezdik a karácsonyt. Egy Mariah menü rendel!


Amerikában szinte már minden lehetséges. Így természetesen az is, hogy egy énekesnőről elnevezett menüt rendelhess magadnak. Mariah Carey imádja a McDonaldsot, ezért úgy döntöttek, hogy közös munkára adják a fejüket. Ennek keretén belül, pedig pólókhoz és sapkákhoz juthat hozzá az, aki tényleg megrendeli magának Mariaht egy menü formájában.

Az első 10 ezer rajongó számára, akik megrendelik a Mariah menüt az applikáción, ingyen sapkát és pólót fognak adni hozzá. A sapkán Mariah autogramja lesz található, a pólón pedig maga az énekesnő, amint éppen egy elviteles menüvel pózol. A sapkát és a pólót meg is lehet majd vásárolni. Az előbbit december 15-től, míg az utóbbit december 21-től.

Mariah Carey is nyilatkozott erről a lépésről:

„Akárcsak rengeteg rajongómnak, nekem is csodálatos élményeim vannak a McDonaldsszal kapcsolatban. Mindig nosztalgikus állapotba kerít, ha meglátom ezeket az arany íveket. Szóval ezért létrehoztuk a pólót és sapkát az egyik kedvenc 90-es évekbeli fotómmal, amit nagyon élveztem.”

tette hozzá az énekesnő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!