Marics Peti ezért nem tartotta jó fejnek Puskás-Dallos Bogit - ifaktor
Marics Peti és Puskás-Dallos Bogi

Puskás-Dallos Bogi és Marics Peti mára már jó barátságot ápolnak egymással, azonban ez nem volt mindig így. Ugyanis a VALMAR énekesének kezdetben nem volt szimpatikus Bogi.


Puskás-Dallos Bogi készített interjút a népszerű énekessel, Marics Petivel. A két zenész egy közös brunch során beszélgettek Peti családi hátteréről, karrierjéről, egyetemi éveiről és jövőbeli terveiről. Az énekes elárulta, hogy főként szülei hatására vágott bele a továbbtanulásba és hogy édesanyja olyan feltételeket szabott, mint hogy csak addig lakhat otthon, amíg egyetemre jár.

Azonban Petit kirúgták az egyetemről és akkor már teljes mértékben tudott a zenei karrierjére koncentrálni, így hát megalapította jóbarátjával a VALMAR nevű együttes. Peti pedig azóta számtalan felkérést kap együttműködésekre és tévés szereplésekre.

Puskás-Dallos Bogival a Sztárban Sztár című műsorban ismerték meg egymást, hol mindketten versenyzőként szerepeltek. Ebben az interjúban pedig egy érdekességet is elárultak kettőjük kapcsolatáról. Még pedig azt, hogy kezdetben Peti nem tartotta jó fejnek Bogit, ugyanis nem gondolta volna róla, hogy valóban vicces személyiség. De a későbbiekben az énekesnő erre rácáfolt és most már nagyon jó köztük a viszony Petivel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!