Ezért esélytelen a Sztárban Sztár-ban Marics Peti? - ifaktor
Marics Peti a Sztárban Sztár-ban.
A Sztárban Sztár múltheti adásában meglepő állítást tett Kökény Attila Marics Petivel kapcsolatban.


Marics Petinek már a második olyan produkcióját láthattuk, amely igencsak ambivalens érzéseket keltett sok nézőben – sőt a zsűri sem értett egyet a produkció minőségét illetően.

Maricsnak Justin Bieber-t kellett életre keltenie a színpadon, amely felemásra sikeredett: a zsűri szerint ugyan a figurát remekül hozta, ám hangban elmaradt a sztártól.

Kökény Attila ezzel kapcsolatban elmondta, hogy szerinte hangban Maricsnak egyszerűen lehetetlen lett volna hoznia Biebert, ugyanis teljesen más a hangfekvésük. A magyar énekes rekedte hangja annyira jellegzetes, hogy szinte esélytelen teljesen eltüntetni.


"Igaza van a zsűrinek, Petinek van egy különleges, karcos hangszíne, amivel biztosan nagyon nehéz utánozni. De mint mindenki, ő is biztosan sokat gyakorol, nem mellesleg a példaképeként állhatott színpadra, ami már önmagában sokat jelenthet neki"

- írta egy kommentelő helyeselve Kökény véleményét.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!