Így csaptak le a rendőrök, a szex-mumus Marilyn Mansonra - ifaktor
Marilyn Manson a macskájával

A Los Angelesi Rendőrkapitányság lerohanta Marilyn Manson házát, több mindent elvittek tőle.


Marilyn Manson házát hétfő reggel ellepték a különleges erők. Az énekes ellen több, folyamatban lévő szexuális zaklatás és bántalmazás vádjával folynak eljárások, amire most a rendőrség egy random házkutatással felelt.

A rendőrök a West Hollywoodban található házat lerohanták, de az énekest nem találták otthon. Ugyanakkor parancsuk volt a házkutatásra, így ezzel mit sem törődve, betörték az ajtaját és minden létező dolgot átkutattak. A tárgyak közül lefoglaltak számos pendriveot, külső tárolókat, laptopokat és egyéb, bizonyítékok feltárását könnyíthető eszközöket.

Manson ellen még februárban kezdődtek a vádak, miszerint az egyik volt áldozatával újra találkozott. A vád szerint Manson a nőt bezárta egy hangszigetelt szobába az otthonában, ezzel büntetve, amiért köpött. Ezt az énekes egyelőre tagadja, de a razzia után kiderülhet, mit is rejteget a botrányhős.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!