Mark Wahlberg eladja elképesztő luxusházát - ifaktor
mark wahlberg egy gint fog a kezében

Mark Wahlberg úgy döntött, hogy kilép Beverly Hills kellemes napsütéses környezetéből, és brutális profittal akar túladni egykori otthonán.Mark Wahlberg eddig a verőfényes Los Angeles-i felhők alatt élvezte a munkájával megkeresett grandiózus házának előnyeit. Most azonban úgy döntött, hogy kilépne ebből a milliőből, és szeretne túladni a villán. Azonban az ingatlanárak emelkedésével, durva profitot szakíthat, ha sikerül értékesíteni ezen a csillagászati összegen.

A 35 ezer négyzetméteres házat 90 millió dollárért, nagyjából 31,5 milliárd forintért kínálja. Az ingatlan pedig magában foglal 12 hálószobát, 20 fürdőszobát és egy teljesen különálló vendégházat is. Az ingatlant még 2009-ben vásárolta, szerény 8,5 millió dollár értékben.

TMZ

A luxus minden jegye megtalálható a házon kívül és a házon belül is. Több millió dollárról beszélünk, így egyértelmű, hogy a privát mozi-és konditerem, de még egy teljesen felújított golfpálya is található a telken.

TMZ

TMZ

TMZ

Az ingatlan a napokban került fel eladásra, aki pedig meg szeretné vásárolni, mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha ennek a csodaháznak szeretne az új tulajdonosa lenni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!