Így küzd Marsi Anikó a hurkái ellen - ifaktor
Marsi Anikó fekete fehér képen kalapban mosolyog

Úgy érzi Marsi Anikó, hogy saját kezébe kell vegye az irányítást, ha nem szeretné tovább takargatni a hasát.


Marsi Anikó a TV2 műsorvezetője drasztikus változáson ment keresztül, mióta új párkapcsolatban él. Elmondása szerint rendkívüli módon érzi magát és egyre dekoratívabb. Ugyanakkor azt is elárulta, hogy mi az az egy testrésze, amire hatványozottan odafigyel, hogy visszanyerje feszes formáját.

„Mondják, hogy de jól nézel ki, Anikó. Én pedig mindig azt mondom, hogy jót tesz az, hogy minden értelemben nőnek vagyok nézve otthon. Ha így látják, akkor örömmel tudomásul veszem, hogy ez a hatás kifelé. (…) Vannak napok, amikor azt mondom, hogy hát, így 47 évesen elmegy az, ahogy kinézek. De jól érzem magam a bőrömben”

Anikó szerint a hasa az egyetlen olyan testrésze, amit egyelőre még törölközővel kell takargatnia, de már kőkeményen dolgozik, hogy közel az ötvenhez újra bomba formában legyen.

„Jó lenne, ha ezzel a törölközővel nem kellene mutogatnom magam, mert meg tudnám mutatni, hogy itt a hasamon, meg a hátamon már tényleg semmilyen kis hurkácska nincsen. (…)Az a baj velem, hogy nem szeretnék kevesebbet enni és ennél többet futni sem”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!