A Marvel megőrült - érkezik az új Doctor Strange - ifaktor
Doctor Strange Marvel

Szinte még épp hogy elkezdték játszani a legújabb Pókember filmet a mozikban, máris bejelentette a Marvel, hogy érkezik a filmre történetileg ráépülő Doctor Strange film.


Szinte még fel sem fogták a rajongók és Marvel-kedvelők, hogy mit is láthattak a legújabb Pókember filmben, máris egy újdonsággal sokkolta őket a cég. Eddig még csak az előbb említett film kapcsán láthattunk utalásokat az új filmre, most pedig ki is adták a hivatalos betekintőt az „Őrület Multiverzumába”.

Sam Raimi filmjében Doctor Stranget láthatjuk és érintőleges találkozásait, köztük a Mordo gonoszt, aki visszatért a világba. Strange feladata, hogy ezt az univerzális balhét megoldja, eközben pedig találkozik Wanda Maximoffal is, akit a WandaVisionben történtek bujkálásra kényszerítették.

A 2 perces videó ott csúcsosodik ki, hogy egy egyszemű hatalmas szörnnyel küzd Strange, akiben saját maga gonosz kivetülését is megpillantja. A film fantasztikusnak ígérkezik, erre pedig mindössze 5 hónapot kell várni, ugyanis 2022. május 6-án már debütál is a legújabb Marvel film.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!