Top3 közelgő Marvel-film, amit direkt visszatart a Disney - ifaktor
Thor

Az ikonikus Marvel-filmek legjavának itt áll a küszöbön a folytatása. Ezeket azonban a Disney bizonyos biztonsági okokra hivatkozva, hónapokkal elcsúsztatta.


A Disney négy ikonikus Marvel-filmet is halasztásra bírt, ugyanis az összes 2022-ben megjelenő filmjét hónapokkal az eredetileg kiírt dátum után jelenteti meg.

Mint kiderült COVID-járvánnyal kapcsolatosak azok a biztonsági intézkedések, amik ahhoz köthetők, hogy a Disneynek vissza kell tartania mind a négy 2022-ben kiadásra kerülő Marvel-filmjét. A Marvel azt mondta, hogy a szisztéma úgy van kialakítva, hogy ha egy film csúszik, akkor az összeset csúsztatni kell, különben könnyen domino-effektus alakulhat ki. Íme a visszatartott filmek listája:

Doctor Strange az Őrület Multiverzumában

A megjelenés eredetileg 2022.03.25 lett volna, de ezt most megtoldották, így tavasszal, pontosabban 05.06-án érkezhet majd a fura, univerzumok hajlítására képes Strange.

Thor: Szerelem és Mennydörgés

Ez már a negyedik film lesz a Thor-franchise kapcsán, amiben nagyon reméljük, hogy nem fogunk csalódni. Ez a film július 8.-ára került, mint hivatalos megjelenési dátum.

Fekete Párduc: Mindörökké Wakanda

Ezzel a filmmel emlékeznek a párducra, azaz Chadwick Boseman színészre, aki sajnálatos módon a rákkal folytatott küzdelmében lelte halálát. Ez a film remek emléket fog állítani neki. Ennek megjelenését valahol novemberre tűzték ki. Pontos információ még nincs.

A Hangya és a Darázs: Quantumania

Kicsit a naptárban előreugorva, de 2023-ban is lesz késés. Ezt a filmet nem kevéssel, mindössze 5 hónappal tolták el. Így a február 17-ből, július 28 lett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!