WandaVision: a Marvel már dolgozik a sorozat spin-offján - ifaktor
WandaVision sorozat főképe

Aki Marvel-fan, annak szinte kötelező megnézni a franchise legújabb sorozatát, ami annyira extrára sikeredett, hogy a filmgyártó már a lehetséges spin-offon töri a fejét.


A „WandaVision" című sorozat spin-offján máris elkezdtek dolgozni, hiszen a sorozat annyira berobbant, hogy nem lehet annyiban hagyni. Ez viszont már a Disney Pluson lesz majd elérhető.

A sorozat a 2019-es Bosszúállók: Végjáték című film eseményei után zajlik, ami Wandát (Elisabeth Olsen) és magyarul Víziót (Paul Bettany) és a közös életüket mutatja be, amint egy távoli galaxisba menekültek együtt, csak hogy felfedezzék a körülöttük lévő világokat. Mindeközben a párnak rendkívül nehezére esik eltitkolni az erejüket.

A spin-offban látható lesz Kathryn Hahn is, aki Agatha Harknesst, Wandáék kíváncsiskodó szomszédját testesíti meg, akiről közben kiderül, hogy saját titkos ereje van. Jac Schaeffer, aki a WandaVisiont írta, fogja rendezni és írni ezt a sorozatit is.

Egyelőre nincs egyéb dolog amiről tudhatnánk, de az biztos, hogy úgy írták le az új spin-offot, hogy „sötét humorban gazdag".

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!