Ehhez a szuperhős franchisehoz csatlakozik Russel Crowe - ifaktor
Russel Crowe fekete pólóban mosolyog

A Sony és a Marvel feltett szándéka, hogy bővítenék a szuperhős univerzumot, amiből most Hollywood egyik legjobb színésze, Russel Crowe is kivenné a részét.


Az új hírek szerint Russel Crowe is csatlakozik a Marvel-veterán Aaron Taylor-Johnsonhoz, aki a Bosszúállok: Ultron Kora című filmben játszotta Higanyszál szerepét. Egyelőre nem tudni, hogy Crowe milyen szerepben tűnik majd fel, de a film melyben szerepet kap a „Kraven the Hunter” címet kapta.

A forgatás 2022 márciusában kezdődik majd az Egyesült Királyságban. Azonban Crowe most először kap nagyobb szerepet annak ellenére, hogy nem először szerepel a Marvel-univerzumban. Ugyanis most fejezte be a legújabb Thor filmet, ahol Zeuszt játssza majd.

Kraven the Hunter a harmadik ellensége lesz Pókembernek, amit a Sony és a Marvel egy spinoff keretében mutat majd be Venom (Tom Hardy) és Morbius (Jared Leto) kíséretében. Az előbbinek már két filmje is megjelent, míg utóbbi debütálására egyelőre várni kell.

Egyelőre pontos megjelenési dátum nincs.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!