Ezek a Marvel sorozatok érkeznek a Disney plusra - ifaktor
daredevil egy hát tetején tűzijáték a háttérben

A Marvel univerzum folyamatosan bővül.


A WandaVízió 2021 januári debütálása óta a Marvel 13 tévésorozatot és játékfilmet adott ki az elmúlt 18 hónapban. A stúdió nem ismer korlátokat, amikor az MCU-kiadásokról van szó. Nemrég került a mozikba a Thor: Szerelem és mennydörgés a franchise negyedik részeként. Körülbelül egy hónapnak kell eltelnie, mire az MCU következő kiadásai megjelennek a Disney+-on. Ezek közé tartozik a She-Hulk: Attorney At Law és az I Am Groot.

A TV Line arról is beszámolt és megerősítette, hogy a streaming platform legalább öt új sorozat kiadására készül. Az MCU gyártása során a rajongók arra számíthatnak, hogy a Secret Invastion, a Loki 2. évad, az Ironheart, az Echo és az Agatha: House of Harkness 2023 végére érkezik a streamerre. Másokról egyelőre nem tudunk, de állítólag egész évben számíthatunk további bejelentésekre.

Bár az MCU filmjeivel kapcsolatban még nem érkezett bejelentés, a Disney reméli, hogy a rajongókat megnyugtatják a sorozatok folyamatos megjelenései a platformon. A rajongóknak először a Secret Invasion-re kell számítaniuk, ami 2023-ban debütálhat. Az Agatha: House of Harkness gyártása a tervek szerint októberben kezdődik. A Marvel továbbra is szűkszavú a kiszivárogtatásaival kapcsolatban, így a rajongóknak meg kell várniuk a hivatalos bejelentéseket.

(HypeBeast)


Ne hagyd ki!