Fény derült a Marvel titkára Pókemberrel kapcsolatban - ifaktor
Pókember: Nincs hazaút plakátja.
A Marvel és a Sony házasságából született Pókember-franchise harmadik része, a Pókember: Nincs hazaút vélhetően egy olyan film lesz, amelyet még nagyon sokáig emlegetni fogunk. Innentől SPOILEREK is láthatók az új Pókember filmmel kapcsolatban!


Már a film kezdeti fázisai óta olyan hírek láttak napvilágot, hogy az első – Sam Raimi-féle – Pókember főszereplője, Tobey Maguire és a Csodálatos Pókember-filmek sztárja, Andrew Garfield is szerepelni fog a legújabb filmben, ugyanis a forgatási helyszínek közelében is lencsevégre kapták őket. Garfield-nak egy ponton neki is szegezték a kérdést, amelyre határozott választ adott.

„Szóval tényleg k*rva jó lenne, de számomra fontos, hogy ismét leszögezzem, hogy ez nem valami olyasmi, aminek kapcsán engem is megkerestek. Viszont azt is tudom, hogy nem leszek képes olyasmit mondani, ami bárkit is meggyőzne arról, hogy tényleg fogalmam sincs, hogy mi történik a film háza táján. Tök mindegy, hogy mit mondok, a végén úgyis megszívom, mert vagy nagyon lelombozom majd vele az embereket vagy túlságosan is izgalomba jönnek miatta."

– nyilatkozta.

Pedig már az egészet lehetségesnek gondolhattuk és mindezt megerősíteni látszott az tény, hogy az előzetesben Doctor Strange jóvoltából megnyílik a multiverzum, így teret adva a teóriáknak. Közben mellesleg folyamatosan érkeztek a hírek, hogy a különböző Pókember-filmek főgonoszai közül többen hivatalosan is visszatérnek a filmbe.

Nemrég megjelent a film hivatalos plakátja is, amely újabb karaktereket leplezett le: az alábbi plakáton található csápok bizonyára Alfred Molina Doctor Octopusát jelenítik meg, jobbra láthatjuk Zöld Manót, akit annak idején Willem Dafoe és James Franco is alakított, a villámok pedig Jamie Foxx Electrojának, míg a homok Thomas Haden Church Homokemberének visszatérésére utal.

A Pókember: Nincs hazaút plakátja.

Instagram/@spiderman

A plakáton azonban a „jófiúk" oldaláról csak egy valaki szerepelt: a Tom Holland által alakított Pókember. Pedig – ahogy korábban már kifejtettük – már régóta pletykálják, hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield is visszatér ugyanebben a szerepben, de erre bizonyítékot nem láthattunk – noha nehéz elképzelni, hogy Holland Pókembere egyedül legyőzne ennyi gonosztevőt. A találgatásoknak azonban vége, ugyanis kiszivárgott két kép is a filmből, melyek közül az egyiken a három Peter Parkert láthatjuk felsorakozni, számolt be az IGN. (kattints a képekre, hogy nagyban is láthasd őket).

Itt jegyeznénk meg, hogy aki már látta a Venom: Vérontó című filmet az tudja, hogy a stáblista utáni jelenetben Eddie Brock és Venom is átugrik egy párhuzamos univerzumba, ahol rögtön megpillantják Pókembert a televízióban. Nos ez alapján, ha fogadnunk kéne, akkor nagy tétben tennénk rá, hogy Venom is benne lesz a decemberben megjelenő, grandiózusnak ígérkező filmben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!