MC Hawer úgy döntött, nem perel Galambos Lajos ellen - ifaktor
MC Hawer és Galambos Lajos

Az énekes megbocsájtott Lagzi Lajcsinak.


Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy Galambos Lajos súlyos vádakkal támadja MC Hawer. A zenész azt állítja, hogy MC Hawer 10 millió forinttal rövidítette meg a Mikor a vodka a fejembe száll című dal jogsértő feldolgozásával.

"Vádnak én ezt nem nevezném. Én átdolgozóként lejelenthetem ezt a dalt, hiszen ha egy dalhoz hozzáteszek, akkor átdolgozóként is le lehet jelenteni. Miután az van ott, hogy tradicionális a dal, eszerint jelentettem be, és mint átdolgozó, aki szöveget írt hozzá. Mellesleg azóta sem kaptam egy büdös kanyit sem(..)Hogy [Lagzi Lajcsi] honnan vette ezt, arról fogalmam nincs(..)Elég furcsa, hogy ő pattog. De nyilván minden jogi eszköze, meg sok pénze megvan, én nem akarok vele szembe menni, de mást lopással vádolni elég gáz”

– reagált a vádakra MC Hawer a Blikkben.

Nemrég pedig az énekes Facebook-oldalán újra kommentálta az esetet és elmondta, hogy nem kívánja perelni Lajcsit a történtek miatt.


,,Bár többen is megkerestek, hogy pereljem be Lajcsit rágalmazás-becsületsértés jogán, szívesen elvállalnák, mégsem teszem. Hiszek a tiszteletben és emberek vagyunk, tévedhetünk. Bárhogy is történt, én megbocsájtok. Kívánok további sok sikert a munkájához. Én megyek tovább a saját utamon 😊”

-írta MC Hawer a Facebook-bejegyzésében.


Ne hagyd ki!